Bună, fetelor!

Aţi auzit că noaptea este cel mai bun timp pentru regenerarea pielii? Atunci când vă treziţi dimineaţa şi staţi în faţa oglinzii, observaţi o piele netedă, plină de prospeţime şi strălucire. Sunt sigură că aţi dori să rămână astfel. Din păcate, este imposibil. Dacă doriţi ca pielea dumneavoastră să fie frumoasă şi sănptoasă, este necesar să utilizaţi produse care se potrivesc ciclului natural de viaţă al pielii. Verificaţi cum să faceţi asta în mod corect.

DIMINEAŢA. Nu este nevoie să curăţaţi faţa. Doar menţineţi aspectul proaspăt şi frumos. Este suficient să utilizaţi un spray termal sau un toner. Fructe, flori şi alte substanţe cu aromă delicată şi proprietăţi eficiente sunt cele mai bune ingrediente ale acestor tipuri de produse. Apoi, aplicaţi un produs hidratant cu formulă uşoară şi cu factor de protecţie solară. Reţineţi că toate produsele pentru îngrijirea din cursul dimineţii trebuie să fie potrivite pentru tipul dumneavoastră de ten. În timpul zilei, puteţi utiliza spray-uri de împrospătare. Nu uitaţi să aplicaţi produse hidratante cu factor de protecţie solară la fiecare câteva ore.

DUPĂ-AMIAZA. Încep procesele de reparare la nivelul pielii. Se spune că 4 p.m. este cel mai bun timp pentru curăţarea pielii. De ce nu testaţi această teorie? Îndepărtaţi machiajul şi utilizaţi un exfoliant; apoi, aplicaţi o mască. Pregătiţi-vă pielea pentru următorii paşi de îngrijire a pielii. Aplicaţi produse de calmare. Nici tenul dumneavoastră nu ar spune nu relaxării după o zi aglomerată.

SEARA. Utilizaţi produse intensive de hidratare şi reconstruire a pielii. Serurile, cremele şi uleiurile sunt cele mai bune; acestea includ numeroase vitamine, micronutrienţi şi ingrediente care facilitează vindecarea. Produsele cosmetice trebuie să răspundă necesităţilor pielii dumneavoastră. Acestea accelerează reînnoirea celulară, facilitează producţia de colagen şi oferă oxigen pielii.

NOAPTEA. Pielea dumneavoastră se odihneşte la fel ca dumneavoastră. Procesele de reparare iau loc în interiorul structurii pielii. Celulele sunt regenerate, ridurile netezite, zonele decolorate devin mai luminoase. Pentru o reparare completă, este necesar să oferiţi pielii 8 ore de somn. Veţi observa efectele în fiecare dimineaţă când vă priviţi în oglindă.

Fetelor, voi cum vă îngrijiţi pielea? Aţi învăţat care este ciclul de 24 de ore al pielii? 

Autor: Bianca

Hei, sunt Bianca. O maniacă a filmelor care are o "latură orgolioasă" şi un punct sensibil pentru produse cosmetice şi noutăţi în lumea frumuseţii. Dacă şi tu te uiţi la ultimele episoade din Urzeala Tronurilor cu o mască de tratament facial - ai nimerit în locul potrivit! Vei găsi o mulţime de sfaturi, reţete pentru produse cosmetice de preparat acasă & ultimele trenduri must-know din medicina estetică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *