Aş dori să vă dezvălui cum am grijă de tenul meu. Mi-a luat ceva vreme pentru a descoperi cele mai bune mijloace şi metode pentru o piele frumoasă. În sfârşit, am propria mea rutină, care funcţionează cel mai bine. Curăţarea pielii faciale este baza unui aspect perfect şi nu poate fi uitată. Un ulei de calitate superioară sau un demachiant eficient sunt produse esenţiale în lupta pentru o piele frumoasă. Descoperiţi secretele îngrijirii mele zilnice.

Cum să vă îngrijiţi pielea facilă?

Îngrijirea pielii este o problemă complexă. Pentru scopul acestui articol, distingem patru paşi pentru a obţine un ten frumos şi sănătos. Aceştia sunt: CURĂŢAREA, HIDRATAREA, HRĂNIREA ŞI EXFOLIEREA. Primul aspect la care ne voi referi într-un moment este evaluarea apei micelare La Roche-Posay Effaclar Ultra. Iar celelalte trei aspecte?

  • Hidratarea ajută la îmbunătăţirea fermităţii, elasticităţii şi hidratării pielii.
  • Nutriţia este esenţială pentru sănătatea internă şi rezistenţa celulelor corpului.
  • Exfolierea este necesată pentru a oferi netezime, fineţe şi strălucire pielii.

Etapele esenţiale – curăţarea

În primul rând, nu uitaţi să curăţaţi bine pielea. Nu m-am dus niciodată la culcare machiată, chiar dacă asta a însemnat să mă demachiaz pe jumătate adormită. Este important să vă spălaţi pe faţă de două ori pe zi – dimineaţa şi seara. La sfârşitul zilei, îndepărtăm machiajul şi toate impurităţile acumulate. Dimineaţa, este sificient să spălaţi faţa cu un toner pentru a echilibra nivelul pH-ului, pentru a împrospăta şi pentru a ne pregăti pentru următorul pas, care constă în aplicarea machiajului.

Ce produse cosmetice pentru îngrijirea tenului folosesc?

Pielea meu iubeşte toate apele micelare, care nu numai că hidratează, ci, datorită micelor (particule mici, rotunde), elimină perfect chiar şi machiajul foarte rezistent. Produsul meu preferat de acest tip de apa micelară La Roche-Posay Effaclar Ultra. Deşi, câteodată, utilizez uleiuri pentru OCM (metoda de curăţare cu ulei) pentru a îndepărta produsele cosmetice rezistente la apă.

La Roche-Posay Ultra – opinia mea

Folosesc produsul de trei luni şi sunt foarte impresionată de rezultate. Apa micelară La Roche-Posay Ultra este îmbogăţită cu apă termală. Prin urmare, este bogată în minerale cu acţiune de calmare a pielii. Poate fi achiziţionată în două versiuni de capacitate: 200 ml şi 400 de ml. De obicei, achiziţionez versiunea mai mare deoarece nu trebuie să îmi mai fac griji timp de câteva luni. Apa micelară La Roche-Posay Effaclar Ultra este foarte eficientă.

Specialiştii brandului La Roche-Posay au creat trei tipuri de apă micelară:

  • La Roche-Posay Apă Micelară Ultra pentru ten sensibil
  • La Roche-Posay Effeclar Apă Micelară Ultra pentru ten gras
  • La Roche-Posay  Apă Micelară Ultra pentru ten reactiv

Versiunea mea preferată este cea pentru ten gras, îmbogăţită cu glicerină (1%). Produsul curăţă perfect pielea şi după prima utilizare puteţi observa un ten proaspăt şi neted. Produsul elimină chiar şi cel mai rezistent machiaj fără a fi necesar să masaţi puternic zona ochilor. Iubesc produsul La Roche-Posay Effaclar Apă Micelară Ultra şi îl recoamand sincer tuturor.

Autor: Bianca

Hei, sunt Bianca. O maniacă a filmelor care are o "latură orgolioasă" şi un punct sensibil pentru produse cosmetice şi noutăţi în lumea frumuseţii. Dacă şi tu te uiţi la ultimele episoade din Urzeala Tronurilor cu o mască de tratament facial - ai nimerit în locul potrivit! Vei găsi o mulţime de sfaturi, reţete pentru produse cosmetice de preparat acasă & ultimele trenduri must-know din medicina estetică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *