Bună ziua!

Deşi vara este pe sfârşite, pielea sensibilă a buzelor are nevoie de îngrijire. Să o protejăm tot timpul anului pentru a ne menţine buzele netede, elastice şi hidratate. Sunt balsamurile de buze suficiente? Din păcate, nu sunt. Dacă doriţi buze frumoase şi seducătoare, urmaţi sfaturile postate mai jos.

Balsamuri de buze cu filtru UV 

Deşi balsamurile de buze nu sunt singurele produse de protecţie pe care le puteţi utiliza, aplicarea acestora pe tot parcursul anului merită efortul. Acestea apără pielea buzelor de lumina soarelui atât vara, cât şi iarna. Da, razele UV pot ajunge pe Pământ chiar şi în timpul iernii şi pot declanşa pete pigmentare şi riduri. Reţineţi că băile de soare prelungite duc la pierderea de colagen, care rezultă în pierederea volumului buzelor. Ce balsam de buze ar trebui să alegeţi? Acesta trebuie să aibă un factor de protecţie de cel puţin SPF 15. Produsul protejează pielea buzelor de arsuri solare, de riduri, uscare, crăpare şi cancer. Vitamina E şi ingredientele de hidratare (uree, uleiuri şi unt) incluse sunt beneficii suplimentare. Aceste substanţe oferă buzelor netezime, fineţe şi un aspect minunat. Rujul de protecţie asigură efecte pe termen lung. Dacă trebuie să reaplicaţi rujul după fiecare masă sau pahar de apă – produsul, cu siguranţă, este slab calitativ.

Îngrijire buze după expunerea la soare

Buzele dumneavoastră merită a fi îngrijite cu măşti şi produse exfoliante la fiecare două săptămâni. Utilizaţi un exfoliant delicat pentru a îndepărta celule moarte, pentru a netezi ridurile, pentru tonifia pielea şi pentru a mări fluxul sanguin. Datorită acţiunii exfolinatului, buzele dumneavoastră vor căpăta vitalitate şi o nuanţă frumoasă, iar machiajul va fi mult mai uşor de aplicat. Următorul pas pentru îngrijirea buzelor este de a aplica o mască. Se recomandă aplicarea unei măşti cu proprietăţi de hidratare şi netezire, care include componente de înmuiere a pielii. În loc de a aplica produse de farmacie, nu ezitaţi să utilizaţi miere, gel cu aloe sau zahăr şi suc de lămâie.

Dar dumneavoastră? Cum vă îngrijiţi buzele? 

Autor: Bianca

Hei, sunt Bianca. O maniacă a filmelor care are o "latură orgolioasă" şi un punct sensibil pentru produse cosmetice şi noutăţi în lumea frumuseţii. Dacă şi tu te uiţi la ultimele episoade din Urzeala Tronurilor cu o mască de tratament facial - ai nimerit în locul potrivit! Vei găsi o mulţime de sfaturi, reţete pentru produse cosmetice de preparat acasă & ultimele trenduri must-know din medicina estetică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *