Bună! Ce mai faceţi?

Astăzi, aş dori să vă vorbesc un pic despre setul meu de pensule pentru machiaj. E destul de mare, prin urmare, aşezaţi-vă confortabil şi citiţi cu plăcere postarea de mai jos. Sper că acum veţi înţelege de câte pensule am nevoie pentru machiaj.

Pensule pentru machiaj facial

Pentru machiajul facial general, folosesc trei pensule. Aplic fondul de ten cu o pensulă de dimensiune medie cu peri rotunjiţi. Această pensulă este foarte precisă, prin urmare pot distribui produsul cosmetic la nivelul nasului, în jurul ochilor şi a buzelor. În orice caz, pentru restul feţei, folosesc o pensulă cu peri stufoşi. Probabil că multe dintre dumneavoastră aveţi una astfel de aplicator în trusa de machiaj. Cum o folosesc? Folosesc o mişcare delicată de tamponare pentru a răspândi fondul de ten pe zonele de piele unde este necesar. În timpul efectuării machiajului, folosesc, de asemenea, o pensulă de contur. Perii săi sunt unghiulari, prin urmare, aplicarea produsului pe pomeţi este extrem de uşoară.

Pensule pentru aplicare pudrelor şi fardului de obraj

Pensula mea pentru aplicarea pudrei este mare şi moale. Am ales o astfel de pensulă pentru ca această etapă de machiaj să se desfăşoare cât mai rapid. Pensula are perii uşor rotunjiţi, pentru a facilita aplicarea pudrei la nivelul pielii. În ceea ce priveşte pensula de fard de obraz, aceasta are peri unghiulari. Această dispunere a perilor permite o conturare rapidă. Pentru mine, este perfectă!

Pensule pentru machiajul ochilor

Setul meu conţine trei pensule pentru machiajul ochilor. Prima pensulă are un vârf mic şi rotund. Această pensulă este ideală pentru amestecarea fardului de ochi, atât cel lichid, cât şi cel solid. Al doilea aplicator pentru machiajul ochilor are două capete: scurt şi lung, cu laturile extinse. Folosesc această pensulă pentru aplicarea fardului în pliul ochiului şi pentru combinarea acestuia cu alte produse cosmetice. Ultima pensulă din set este subţire şi unghiulară. Această pensulă este ideală pentru trasarea liniilor şi pentru a accentua pleoapa inferioară. Este o pensulă, într-adevăr, minunată.

Şi dumneavoastră folosiţi pensulele lansate de Yves Rocher?

Autor: Bianca

Hei, sunt Bianca. O maniacă a filmelor care are o "latură orgolioasă" şi un punct sensibil pentru produse cosmetice şi noutăţi în lumea frumuseţii. Dacă şi tu te uiţi la ultimele episoade din Urzeala Tronurilor cu o mască de tratament facial - ai nimerit în locul potrivit! Vei găsi o mulţime de sfaturi, reţete pentru produse cosmetice de preparat acasă & ultimele trenduri must-know din medicina estetică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *