Bună, fetelor

În ultimul timp am descoperit, complet întâmplător ca să fiu sinceră, câteva utilizări alternative ale balsamului de buze, pe care le putem aplica dacă nu avem la dispoziţie alte produse cosmetice. Am încercat să colectez toate ideile în această postare. Sper că veţi găsi ideile mele de înfrumuseţare utile şi vă le veţi aplica. Lectură plăcută!

Balsam de buze ca produs hidratant

Numeroase balsamuri de buze conţin ingrediente de hidratare, vitamine, microelemente şi substanţe provenite direct de la Mama Natură (uleiuri şi unt cosmetic). Din acest motiv, acestea sunt perfecte pentru tratarea genelor şi cuticulelor. Prin urmare, dacă cuticulele unghiilor dunt deshidratate şi deteriorate, trataţi-le cu balsam de buze. Mergeţi chiar mai departe şi aplcaţi balsamul de buze la nivelul unghiilor. Astfel, unghiile dumneavoastră vor deveni mai strălucitoare şi mai frumoase. De asemenea, genele pot beneficia de acţiunea balsamului de buze. Acesta le va oferi nutriţie, netezime şi strălucire; îl puteţi utiliza în locul unui rimel incolor.

Balsam de buze ca produs de definire a feţei?

Desigur, îl puteţi folosi în acest mod. Balsamul de buze poate aranja aspectul sprâncenelor şi firelor de păr rebele. Prin urmare, dacă aţi rămas fără gel de sprâncene şi nu aţi cumpărat unul nou, dar trebuie să aveţi un aspect îngrijit, balsamul de buze se poate dovedi a fi un produs salvator. Aplicaţi o cantitate mică de produs la nivelul sprâncenelor şi atunci când este absorbit, aplicaţi fardul. În mod similar, balsamul de buze poate fi aplicat la nivelul firelor de păr fine sau şuviţelor care nu vor să se aşeze aşa cum doriţi. Aplicaţi balsamul de bune pe perie şi periaţi părul. Rezultatul va fi uimitor. În plus, ştiaţi că balsamul de buze poate defini buclele?

Alte aplăcări ale balsamului de buze

Un balsam de buze poate fi o modalitate bună de a trata înţepăturile de insecte. Acesta calmează durerea, senzaţia înţepătoare şi înroşirea pielii. De asemenea, acest produs cosmetic va accelera procesul de vindecare a leziunii. În plus, balsamul de buze poate înlocui loţiunile solare cu factor de protecţie scăzut. Aplicaţi la nivelul părţilor corpului care sunt expuse la soare. Caracteristicile de hidratare ale balsamului de buze pot fi utilizate şi pentru părţile uscate ale epidermei. Tot ce trebuie să faceţi este să întindeţi produsul cosmetic în părţile laterale ale nasului sau în colţurile exterioare ale ochilor. Astfel, senzaţia de piele strânsă şi de deshidratare va dispărea.

Cunoaşteţi şi alte aplicaţii alternative ale balsamului de buze în afara celor menţionate?

Autor: Bianca

Hei, sunt Bianca. O maniacă a filmelor care are o "latură orgolioasă" şi un punct sensibil pentru produse cosmetice şi noutăţi în lumea frumuseţii. Dacă şi tu te uiţi la ultimele episoade din Urzeala Tronurilor cu o mască de tratament facial - ai nimerit în locul potrivit! Vei găsi o mulţime de sfaturi, reţete pentru produse cosmetice de preparat acasă & ultimele trenduri must-know din medicina estetică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *