Sunt un mare fan al pomezilor, nuanţelor şi tuturor tipurilor de produse cosmetice cu textură semi-lichidă pentru machiajul sprâncenelor. Mi-au furat inima şi trebuie să spun că nu este un lucru uşor de făcut. În câteva luni, am testat numeroase produse dedicate machiajului sprâncenelor. Aceasta a fost o adevărată paradă de creioane, farduri şi tuşuri, geluri şi culori, pomadă, ceară… este un adevărat miracol că încă am sprâncene 😀

Din întreaga paradă de produse, am ales trei pe care le pot recomanda cu conştiinţa curată. Marele trio este compus dintr-o nunaţă de ochi, un recipient cu o pomadă minunată şi o pomadă pudră, sub forma unui stilou.

  1. Nimeni nu va fi surprins că locul pe podium este ocupat de produse clasice. Aqua Brow este regina tuturor produselor de machiaj şi nu permite să fie detronată. Produsul minunat în nuanţe naturale, cu pigment incredibil permite, în acelaşi timp, o mişcare lipsită de efort în timpul conturării sprâncenelor. Nu vor exista probleme de grupare a firelor de păr şi… textura sa este absolut minunată.
  2. Recipientul mic lansat de Inglot conţine o adevărată comoară: pomada specială de sprâncene: super durabilă, cu nuanţe frumoase şi posibilitătăţi variate de alegere. Pomada are o textură grozavă – nu foarte lichidă, pentru a se fixa, nu se întinde, şi nici foarte densă (fără pete, măzgălituri şi este uşor de aplicat uniform la nivelul sprâncenelor). Este un produs uşor de utilizat în timpul machiajului şi ajută la obţinerea efectului perfect: de la machiaj subtil, până la machiaj intens.
  3. Maybelline Brow Satin – creion de sprâncene cu două capete. Acest creion excepţional este, de fapt, o pudră pomadă. La un capăt are un grafit precis şi îngust, iar la celălalt capăt dispune de un bureţel ascuţit, pentru a vă oferi posibilitatea de a contura sprâncenele cu o pudră satinată de fard. Acest creion este rezistent şi permite obţinerea unor efecte variate – în funcţie de ocazie şi de cât de intens doriţi să fie machiajul. În acelaşi timp, este precis şi nu l-aş schimba cu nici un alt produs.

Autor: Bianca

Hei, sunt Bianca. O maniacă a filmelor care are o "latură orgolioasă" şi un punct sensibil pentru produse cosmetice şi noutăţi în lumea frumuseţii. Dacă şi tu te uiţi la ultimele episoade din Urzeala Tronurilor cu o mască de tratament facial - ai nimerit în locul potrivit! Vei găsi o mulţime de sfaturi, reţete pentru produse cosmetice de preparat acasă & ultimele trenduri must-know din medicina estetică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *