Bună!

Am încercat să găsesc produsele potrivite pentru spălarea scalpului. În sfârşit, am reuşit! De asemenea, am găsit cele mai bune metode de hidratare a părului şi scalpului şi voi scrie despre acestea special pentru dumneavoastră. Citiţi în continuare despre reţetele cele mai uşoare DIY de exfoliere a scalpului.

EXFOLIEREA SCALPULUI

Nu am idee de ce atât de puţine persoane efectuează exfolieri ale scalpului. Un astfel de tratament permite eliminarea celulelor moarte, a excesului de sebum, a impurităţilor şi mătreţii. Părul dumneavoastră îşi va menţine aspectul proaspăt pentru mai mult timp. Acesta va fi întărit şi hrănit. Datorită exfolierii, pielea va absorbi ingredientele măştilor şi balsamurilor de păr mult mai rapid. În plus, tratamentele de exfoliere sunt relaxante. Îmi conferă întotdeauna o stare minunată!

Ce ingrediente puteţi include în produsul de exfoliere a scalpului? Dacă părul dumneavoastră de răreşte, încercaţi brahmi, brusture sau coaja de castane de cal. Utilizaţi gălbenele, coada calului, rozmarin sau mentă pentru scalp cu tendinţă de îngrăşare. Aveţi probleme cu mătreaţa? Testaţi urzica, brusture sau henna.

Cum se prepară un produs DIY de exfoliere a scalpului? Există numeroase reţete. Reţineţi să alegeţi substanţe care, de asemenea, hidratează părul. O alegere bună – zahăr şi şamponul preferat; argilă ghassoul şi şampon; cafea sau ovăz măcinat şi balsam de păr.

MASAREA SCALPULUI

Nu doar produsele de exfoliere a scalpului oferă efecte minunate. Masajul, de asemenea, este important pentru menţinerea condiţiei favorabile a părului şi scalpului. De ce? Masajul măreşte circulaţia sanguină şi facilitează pătrunderea substanţelor nutritive la nivelul bulbilor de păr. De asemenea, vă conferă relaxare. Îmi masej scalpul la fiecare spălare a părului – la fiecare două sau trei zile. Puteţi folosi dispozitive speciale, de exemplu: un dispozitiv de masaj sau perii disponibile în cadrul farmaciilor. Aplicarea unui ulei natural poate fi, de asemenea, de ajutor în timpul masajului.

Autor: Bianca

Hei, sunt Bianca. O maniacă a filmelor care are o "latură orgolioasă" şi un punct sensibil pentru produse cosmetice şi noutăţi în lumea frumuseţii. Dacă şi tu te uiţi la ultimele episoade din Urzeala Tronurilor cu o mască de tratament facial - ai nimerit în locul potrivit! Vei găsi o mulţime de sfaturi, reţete pentru produse cosmetice de preparat acasă & ultimele trenduri must-know din medicina estetică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *