Bună, fetelor!

Trebuie să vă mărturisesc, repararea unghiilor mele după manichiura hibridă nu a fost deloc ușoară, dar am reușit! Știți cât de dificil este atunci când trebuie să stați departe de ojă și tot ce puteți folosi este balsamul și loțiunea de unghii…  Revenirea la unghii frumoase, puternice presupune o mulțime de sacrificii. În sfârșit, pot spune că a meritat. Voi cum v-ați reparat unghiile?

În primul rând, ce este manichiura hibridă?

Probabil că este cea mai fierbinte tendință în prezent în materie de unghii. Durează foarte mult timp, este destul de economică și, mai presus de toate, o puteți face singure din confortul casei. Cu toate acestea, nu este recomandată efectuarea acestui tip de manichiură în mod regulat deoarece unghiile își pierd condiția adecvată. Acestea devin fragile, pătate și crăpate. De asemenea, aplicarea ojei hibride este o problemă, deoarece nu se lipește pe patul deteriorat al unghiei. Care pare a fi soluția? Trebuie să vă reparați unghiile cu ajutorul unor produse bogate în vitamine și substanțe nutritive.

Manichiura hibridă provoacă deteriorarea și slăbirea condiției unghiilor?

Da, dacă este efectuată cu regularitate. Patul unghiei slăbește, fiind acoperit continuu cu oja hibridă, adică produsul chimic. Dacă unghiile voastre sunt fragile și sensibile în mod natural, aplicarea unei baze de vitamine nu va ajuta foarte mult. Patul unghiei, eventual, va deveni subțire ca foaia de hârtie și chiar dureros în timpul procedurii. Dacă doriți ca unghiile să-și recapete condiția inițială, de dinainte de manichiura hibridă, aveți nevoie de o pauză de 2-3 luni. În acest timp, este esențial să folosiți balsamuri, creme de reparare, soluții de înmuiere a unghiilor DIY sau alte tratamente de consolidare.

Cum se repară unghiile după manichiura hibridă?

În primul rând, îndepărtați cu atenție și temeinic oja hibridă. Pentru a permite unghiilor să se odihnească, o idee bună este să le tăiați scurte și să le înmuiați în ulei de măsline cald. Repetați sesiunea de înmuiere a unghiilor în fiecare zi, deoarece manichiura hibridă lasă unghiile extrem de uscate. Un balsam profesional cu vitamina D este, de asemenea, o idee bună. În ceea ce privește alimentația, optați pntru suplimente și produse de îmbunătățire a condiției unghiilor, precum și a pielii și părului, de ex. pește, ulei de semințe de in, ouă, leguminoase și crupe.

OBSERVAȚIE!

După prima manichiură hibridă efectuată, este bine să folosiți o bază de proteine (vitamine). Rolul său principal este de a consolida și hrăni patul unghiei. În produs, veți găsi vitaminele E și B5, care îmbunătățesc semnificativ condiția unghiilor.

Autor: Bianca

Hei, sunt Bianca. O maniacă a filmelor care are o "latură orgolioasă" şi un punct sensibil pentru produse cosmetice şi noutăţi în lumea frumuseţii. Dacă şi tu te uiţi la ultimele episoade din Urzeala Tronurilor cu o mască de tratament facial - ai nimerit în locul potrivit! Vei găsi o mulţime de sfaturi, reţete pentru produse cosmetice de preparat acasă & ultimele trenduri must-know din medicina estetică.