Aveți părul des și greu și întâmpinați probleme în a-l volumiza? Și eu – și părul meu este la fel. Coafura voluminoasă era un vis imposibil de îndeplinit dacă nu tapam părul și nu aplicam atât de mult spray de păr încât devenea rigid… Apoi, o coafeză mi-a recomandat un nou produs, denumit Nanoil Hair Volume Enhancer – mi-a schimbat complet aspectul părului! Astăzi, vă voi spune de ce merită să optați pentru acest spray incredibil de volumizare!

Hair Volume Enhancer

Nanoil Hair Volume Enhancer – Formulă

Amestecul incredibil de ingrediente este secretul efectelor minunate ale produsului. Substanțele de stimulare a volumului părului nu sunt singurele care merită listate, deoarece lista INCI conține și… ingrediente de hrănire, reparare și protecție a părului împotriva deteriorării! Astfel, părul este hrănit în profunzime și protejat permanent împotriva factorilor nocivi, extreni precum soarele, temperaturile scăzute, umiditatea, toxinele din aer etc. Cheratina, pantenolul, vitamina E și proteinele de grâu adăugate au scopul de a înfrumuseța părul, lăsându-l mai strălucitor și mai neted și, de asemenea, de a consolida și repara tulpina părului.

Cum se aplică Nanoil Hair Volume Enhancer?

Este simplu! Folosiți-l ca pe o spumă de păr, de exemplu: pe părul umed înainte de uscare și stilizare. Pulverizați produsul în păr, periați delicat și stilizați ca de obicei. Eu folosesc un uscător cu difuzor și, credeți-mă, efectul este spectaculos! Podoabă capilară superbă și voluminoasă toată ziua!

Beneficiile Nanoil Hair Volume Enhancer 

Simplu spus, oferă un volum incredibil, prospețime, efect foarte natural, fără șuvițe rigide sau aspre. Părul își menține netezimea, strălucirea, catifelarea și arată perfect. Este ușor de aranjat, fără a fi afectat de electrizare și efectul static, fără a deveni plat chiar și după multe ore. Acesta este efectul dorit! Sunt încântată de rezultat și Nanoil Hair Volume Enhancer, cu siguranță, va rămâne în toaleta mea mult timp.

Hair Volume Enhancer

De unde se poate achiziționa spray-ul de stimulare a volumului Nanoil?

Fac întotdeauna cumpărături pe www.nanoil.ro și cumpăr mai multe produse, de ex., masca mea preferată de păr pe bază de cheratină și uleiul de argan presat la rece, organic. Vă recomand să cumpărați produsele direct de la producător. Toate produsele din oferta Nanoil sunt de cea mai bună calitate, iar prețurile surprinzător de mici. Spuneți-mi în comentarii dacă și voi ați încercat Nanoil Hair Volume Enhancer sau alte produse ale acestei mărci. Sunt curioasă ce opinii aveți – nu ezitați să lăsați un comentariu! O zi frumoasă! Pa!


Autor: Bianca

Hei, sunt Bianca. O maniacă a filmelor care are o "latură orgolioasă" şi un punct sensibil pentru produse cosmetice şi noutăţi în lumea frumuseţii. Dacă şi tu te uiţi la ultimele episoade din Urzeala Tronurilor cu o mască de tratament facial - ai nimerit în locul potrivit! Vei găsi o mulţime de sfaturi, reţete pentru produse cosmetice de preparat acasă & ultimele trenduri must-know din medicina estetică.