Astăzi vom vorbi despre vitamina C – aplicările sale în îngrijirea pielii, desigur 🙂

Știu cât de dificil este de găsit câteodată produsul potrivit, mai ales atunci când sunt atât de multe produse cosmetice disponibile în magazine. Lucrurile devin și mai complicate atunci când ne uităm la ele, fără să avem nicio idee cum acționează deoarece lista de ingrediente nu ne spune multe.

Deoarece suntem în plină vară și petele pigmentare apar inevitabil la nivelul pielii, aș dori să vă spus câte ceva despre decolorarea pielii și despre cum puteți combate aceste imperfecțiuni. De aceea, voi vorbi despre vitamina C care se dovedește a fi perfectă pentru pielea ternă, obosită și neuniformă.

Vitamina C și aplicările sale în îngrijirea pielii

Știu că ceeea ce veți citi într-un moment poate fi surprinzător, însă vitamina C este un remediu pentru numeroase probleme ale pielii. Acest ingredient aparent obișnuit oferă o gamă largă de posibilități de implementare în tratamentele de piele efectuate acasă, ajutându-ne să ne îndeplinim obiectivului de a avea un ten mai curat, mai strălucitor și mai uniform. Într-adevăr, vitamina C va face ca acest vis să devină realitate.

Vitamina C încorporată într-un produs de îngrijire a pielii:

  • estompează toate tipurile de pete pigmentare
  • ajută la obținerea unui ten uniform
  • reduce aspectul imperfecțiunilor
  • lasă pielea strălucitoare
  • are efect antioxidant
  • combate îmbătrânirea prematură a pielii
  • netezește, prevenind lăsarea pielea

Care este cea mai bună formă de vitamina C?

Cele mai bune rezultate oferite de vitamina C la nivelul pielii pot fi obținute prin aplicarea unui produs cosmetic. Desigur, suplimentele alimentare vă pot, de asemenea, ajuta să vă îndepliniți acest obiectiv de înfrumusețare, iar atunci când o aplicați direct la nivelul pielii, vitamina C vă oferă posibilitatea de a vă concentra exclusiv asupra pielii. Când aplicați o cremă sau un ser pe bază de vitamina C, pielea va fi singurul beneficiar și, astfel, va profita la maximum, căpătând un aspect mai frumos, plin de prospețime.

Ce bine să fi fost atât de simplu… Nu toate produsele de înfrumusețare îmbogățite cu vitamia C acționează la fel de bine. Nu contează doar concentrația de vitamina C deoarece forma și celelalte ingrediente incluse într-un anumit produs sunt la fel de importante. Ce ar trebui să alegeți?

Pentru a simplifica lucrurile, vă voi oferi clasamentul meu subiectiv al serurilor faciale cu vitamina C, în care puteți citi recenziile celor mai bune, după părerea mea, produse de înfrumusețare îmbogățite cu vitamina C, care s-au dovedit a fi eficiente pentru tenul meu. Deoarece m-au ajutat să elimin decolorarea pielii, cred că vă vor ajuta și pe voi. Desigur, am calsificat produsele începând cu cel mai bun.

SERURI FACIALE ILUMINATOARE SUPERBE

1. Nanoil Vitamin C Face Serum

Nanoil Vitamin C Face Serum

Acesta este serul facial de iluminoare pe care doresc să-l recomand tuturor. A făcut parte din ritualul meu zilnic de îngrijire a pielii în ultimele luni și sunt convinsă că nu veți găsi un produs mai bun la acest preț. Acest ser conține acid ascorbic etilat, care este mult mai stabil decât forma de bază a vitaminei C. În plus, veți putea găsi un extract de plante cu efect antioxidant puternic. Din păcate, nu îi pot reține denumirea deoarece amestec literele de fiecare dată când doresc să-l scriu, însă dacă sunteți curioase, puteți verifica lista completă de ingrediente pe website-ul oficial Nanoil. Deoarece Nanoil Vitamin C Face Serum are la bază apa, înseamnă că pielea nu va fi supraîncărcată după aplicarea unei doze de ser.

Pielea mea absoarbe produsul extrem de rapid și îi oferă o senzație răcoroasă care îmi place foarte mult. De asemenea, ador efectul de piele hidratată, netedă și hrănită. Acest ser trebuie aplicat doar de câteva ori pentru a elimima decolorarea și pentru a reîntineri pielea. Pentru mine, Nanoil Vitamin C Face Serum este, pur și simplu, cel mai bun ser. 

mai multe informații: www.nanoil.ro

2. Sesderma C-Vit Liposomal Serum

Serul facial Sesderma C-VIT este clasificat sub Nanoil în principal din cauza prețului. Este posibil să cumpărați un ser care oferă rezultate similare la un preț mai mic, deci acesta este cel mai mare dezavntaj al său, după părerea mea. Sesderma C-Vit Liposomal Serum conține acid ascorbic etilat și acid hialuronic hidratant, extract de dud alb și extract de ginkgo biloba. Totuși, nu este un produs de înfrumusețare complet natural.

Spun asta deoarece acest ser acționează ca bază, îmbunătățind aspectul pielii terne și neuniforme. Vă pot spune, de asemenea, că acest ser prevbine îmbătrânirea prematură deoarece comnate efectele adverse ale acțiunii razelor UV și a radicalilor liberi.

3. Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing

Un nume lung, dar care chiar merită menționat. Kiehl’s Face Serum este un alt produs pe care îl recomand celor care se confruntă cu decolorarea și aspectul tern al pielii. Am fost foarte mulțumită de rezultate atunci când îl foloseam zilnic. Îmi amintesc textura sa cremoasă. Acum prefer formulele pe bază de apă, sub formă de gel. Deoarece am menționat formula, Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing conține acid hialuronic care asigură hidratarea, vitamina C care elimină petele pigmentare și uleiuri esențiale (citric și de portocală) care au un miros incredibil.

Acest ser estompează zonele decolorate și reduce liniile fine, de aceea cred că este perfect pentru pielea matură.

4. Purito Pure Vitamin C Serum

În ceea ce privește cele mai bune seruri iluminatoare, aș dori să vă atrag atenția asupra produsului Purito Pure Vitamin C Serum – un cosmetic mai puțin cunoscut, dar foarte puternic. Oferă o cantitate mai mare de produs decât cea obișnuită la un preț surprinzător de mic. Bine, poate că nu extrem de mic, însă serurile iluminatoare nu sunt chiar cele mai ieftine produse de înfrumusețare. Ce veți găsi în interior? Vitamina C pură, acid hialuronic, arginină, niacinamidă, adenosină, extract de mere și extract de ginseng roșu – ceva care iluminează și adaugă strălucire, ceva hidranat și ceva nutritiv.

Desigur, cu cât aplicați serul Purito pentru mai mult timp, cu atât efectele pe care le veți obține vor fi mai intense. Acest ser trebuie aplicat sistematic. 

5. La Roche-Posay Pure Vitamin C10

Aceasta este un ser facial cu vitamina C foarte interesant pe care l-am folosit acum ceva vreme. Cantitatea mică, prețul ceva mai ridicat și nuanța aprinsă de portocaliu sunt cele trei caracteristici specifice produsului La Roche-Posay Pure Vitamin C10. După cum puteți ghici, conține vitamina C, acid salicilic și peptide. Poate că nu veți fi de acord cu mine, însă nu-mi place faptul că La Roche-Posay Pure Vitamin C10 este doar un ser de zi.

Aceasta înseamnă cu trebuie să aplicați și o cremă cu SPF pentru a preveni reacțiile alergice. 

Autor: Bianca

Hei, sunt Bianca. O maniacă a filmelor care are o "latură orgolioasă" şi un punct sensibil pentru produse cosmetice şi noutăţi în lumea frumuseţii. Dacă şi tu te uiţi la ultimele episoade din Urzeala Tronurilor cu o mască de tratament facial - ai nimerit în locul potrivit! Vei găsi o mulţime de sfaturi, reţete pentru produse cosmetice de preparat acasă & ultimele trenduri must-know din medicina estetică.